ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ & ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
DR ΕΛΕΝΗ ΠΟΠΟΡΗ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
MRCOG, MCPHIL, RCOG/RCP DIPLOMA, BSCP, MFFP
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΚΥΗΣΗ ΥΨΗΛΟY ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Στις μέρες μας οι γυναίκες καθυστερούν περισσότερο να τεκνοποιήσουν. Αυτό έχει το θετικό στοιχείο της ωριμότητας, αλλά έχουν αυξηθεί δύο κατηγοριών προβλήματα. Τα προβλήματα υπογονιμότητας και οι επιπλοκές που σχετίζονται με τις αντίστοιχες θεραπείες όπως πολύδυμες ή αλλιώς επιπεπλεγμένες εγκυμοσύνες.

Τα προβλήματα υγείας της μητέρας, τα οποία εμφανίζονται με μεγαλύτερες συχνότητες όσο αυξάνεται η ηλικία, για παράδειγμα ενδοκρινολογικά προβλήματα όπως νόσοι θυρεοειδούς και επινεφριδίων, νευρολογικά νοσήματα όπως επιληψίες και σκλήρυνση κατά πλάκας, ψυχιατρικά ζητήματα όπως καταθλιπτικές διαταραχές, αιματολογικά νοσήματα και θρομβοφιλίες, καρδιοπάθειες και αυτοάνοσα νοσήματα.

Η κα Πόπορη έχει τη γνώση χειρισμού των ανωτέρων νοσημάτων  λόγω πολυετούς εργασίας σε κλινικές κυήσεων υψηλού κινδύνου του εξωτερικού. Επίσης συνεργάζεται με τους γιατρούς των αντιστοίχων ειδικοτήτων με σκοπό τη βέλτιστη έκβαση της εγκυμοσύνης. Σκοπός της είναι να είσαστε πλήρως ενημερωμένη και ασφαλής.

Αρχικά βεβαιώνεται για τη διάγνωση και το στάδιο της υποκείμενης νόσου και όπου είναι εφικτό προσαρμόζει τη φαρμακευτική θεραπεία χρησιμοποιώντας τα ποιο ασφαλή φάρμακα για την εγκυμοσύνη σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους συναδέλφους.
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρακολουθεί στενά και την υποκείμενη νόσο και εξατομικεύει την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης χωρίς υπερβολικούς και αναίτιους περιορισμούς.

ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
Μια από τις ποιο συχνές νόσους που επιπλέκουν την εγκυμοσύνη είναι ο διαβήτης της εγκυμοσύνης.
Η συνεργασία ενός γυναικολόγου που γνωρίζει τη σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου με διαβητολόγο και διαιτολόγο είναι απαραίτητη για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.
Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση η οποία αναγκαίει συνεχείς μετρήσεις σακχάρου πρό και μετά φαγητού για τη σωστή προσαρμογή της δόσης των φαρμάκων, λαμβάνοντας υπόψη ότι συνήθως η νόσος χειροτερεύει με την πρόοδο της εγκυμοσύνης.
 
Επίσης λόγω της εξειδίκευσης της γιατρού στην εμβρυομητρική ιατρική επιτυγχάνεται η καλύτερη παρακολούθηση του εμβρύου για πρόβλεψη και αποφυγή της μακροσωμίας του εμβρύου.
Τέλος γνωρίζει το βέλτιστο χρονισμό για τον τοκετό, ο οποίος μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι φυσιολογικός.

Διεύθυνση:

Βασ. Σοφίας 44, Μαρούσι
Τηλ. 210 614 2022
FAX: 213 011 6203
Κινητό: 693 204 3090
E-mail:


Μεγαλύτερος Χάρτης & Οδηγίες

 

ΚΥΗΣΗ ΥΨΗΛΟY ΚΙΝΔΥΝΟΥ
Mayo Clinic

 

 

 

 

 

 


Δημιουργία / Φιλοξενία Ιστοσελίδας παρέχεται από την Hosting.gr:
Hosting.gr - Κατασκευή & Διαφήμιση Ιστοσελίδων